• Vanaf €50 geen verzendkosten - Gratis retourneren - Levenslange reparatieservice

over ons

over ons

Adrenaline & Veiligheid


 • Dol op bergsport: voor ons betekent dit dat we onze passie voor de bergen de vrije loop laten en constant nieuwe uitdagingen zoeken die we samen aangaan.
 • Betrokken: voor ons betekent dit dat we steeds meer mensen enthousiast maken voor de familie deuter door trouw te blijven aan onszelf en elkaar met respect te behandelen.
 • Pionieren: voor ons betekent dit dat we dapper nieuwe wegen inslaan om bergatleten over de hele wereld op innovatieve en grensverleggende wijze naar nieuwe hoogten te leiden.
 • Verantwoordelijk: voor ons betekent dit een betrouwbare partner zijn die door een duurzame aanpak blijk geeft van liefde voor de natuur.

Onze waarden


 1. Genieten van ons werk. Alleen dan zijn we zeer gemotiveerd om onze klanten te blijven inspireren en te overtuigen van de kwaliteiten van deuter.
 2. Bergsport is de ziel van deuter. Onze producten zijn bedoeld voor gebruik in de natuur - om ons ervaringen uit de eerste hand of de natuurlijke wereld te geven. Daarom is milieubescherming een zeer persoonlijke zorg voor ons allemaal, omdat dit de enige manier is waarop we de natuur kunnen behouden voor toekomstige generaties.
 3. deuter streeft naar succes op lange termijn. Het is niet de winstmaximalisatie op korte termijn, maar het hele pakket van economie, ecologie en sociale activiteiten dat deuter de basis geeft voor een zekere toekomst.
 4. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betreft zowel een veilige werkplek als een goede beloning. De uitstekende reputatie van het bedrijf geeft ons zekerheid, net als de duurzame ondernemersaanpak van deuter.
 5. Bij deuter staat het team centraal, we lossen onze taken en problemen samen op. We handelen op een eerlijke, collegiale en tolerante manier. We behandelen onze collega's, klanten en alle zakenpartners met respect en waardering. Hulp bieden en accepteren is een essentieel onderdeel van onze aanpak.
 6. Wij zien leiderschap als iets positiefs. Het dient altijd wederzijdse motivatie. Het toewerken naar doelen die helder gedefinieerd, gezamenlijk ontwikkeld en transparant zijn, is daarbij essentieel.
 7. We hechten veel waarde aan een goed ondernemingsklimaat, wat zorgt voor een hoge mate van identificatie met het bedrijf, het merk en ons werkveld.
 8. Individualiteit is onze creatieve kern. Ieder individu krijgt ruimte voor zelfrealisatie en passend ontwikkelingspotentieel. Onafhankelijkheid is hiervoor een voorwaarde en moet door iedere medewerker worden ervaren. We geven om het opleiden van jonge mensen, zowel in termen van hun persoonlijkheid als hun expertise.
 9. Betrouwbaarheid speelt bij ons een centrale rol. We staan ​​achter onze uitspraken en zijn bereid om erdoor beoordeeld te worden. Wij aanvaarden de verantwoordelijkheid voor fouten en maken het tot onze missie om deze altijd te corrigeren in het voordeel van onze klanten. Voor onze klanten en zakenpartners, maar ook voor elkaar, zijn we benaderbaar en onderhouden we langdurige zakelijke relaties.
 10. Door specialisatie kunnen we doen waar we goed in zijn. Dit is de enige manier waarop we innovatief kunnen zijn en de rest van de markt een stap voor kunnen blijven. Een cruciale factor, want deuter leeft van de hoge wenselijkheid van zijn merk. Deze competentie heeft niet alleen betrekking op onze producten, maar op onze gehele dienstverlening.
 11. Marktgerichtheid is de sleutel tot tevreden klanten. deuter-producten scoren niet met onnodige extra's, maar met echte consumentenvoordelen. Ook onze service is klantgericht. We verbeteren continu onze dialoog met klanten.
 12. Ons doel is om het hoogste competentieniveau te bereiken, we willen alles wat we doen perfect begrijpen en beheersen. We nemen deze ambitie serieus, van het raadplegen van onze klanten tot het trainen van onze medewerkers. Met een gezonde portie zelfvertrouwen pakken we complexe taken aan
 13. deuter is absoluut authentiek, we ondersteunen ons werk en de resultaten met passie. Onze medewerkers genieten zelf van buitensporten. We zijn een nuchter bedrijf dat zich niet laat meeslepen als het goed gaat. Dit blijkt uit onze vriendelijke en loyale benadering naar elkaar en naar onze klanten toe.