• Vanaf €50 geen verzendkosten - Gratis retourneren - Levenslange reparatieservice

Bestelling, Betaling, Levering

Bestelling, Betaling, Levering

Bestel in de officiële ONLINE SHOP VaN deuter

Sinds oktober 2019 kan je rugzakken, slaapzakken en accessoires rechtstreeks bestellen bij deuter via de online shop op deuter.com.

Dat gaat gemakkelijk met een klik op 'Toevoegen aan winkelwagen'. Vervolgens kan je aan de kassa jouw factuur- en afleveradres invoeren. Alle verdere informatie over het bestelproces en de verzending van de producten vind je hier. Natuurlijk geven we ook graag advies per e-mail.

Al onze producten zijn natuurlijk nog steeds verkrijgbaar bij onze belangrijkste partners, de detailhandel. Zowel online als in de winkels biedt het professionele personeel jou het beste advies en een brede selectie modellen.

deuter Klantaccount

De bestelling op deuter.com is mogelijk met klantaccount of zonder. De klantaccount biedt voordelen zoals het inzicht in de eerdere bestellingen, aanbevelingen of aanbiedingen speciaal op jou afgestemd.

Bestelling annuleren

Omdat we een bestelling zo snel mogelijk willen verzenden om niemand te laten wachten, is een annulering van de bestelling helaas niet mogelijk. Je kan de bestelde goederen als retourzending aan ons terugsturen als je ze niet wilt of als ze niet passen.

Bestelling wijzigen

Helaas is een wijziging van de bestelling niet mogelijk vanwege de tijdige verwerking van de bestelling. Daarom vragen we je om voor retouren te kiezen of een tweede bestelling te plaatsen.

Betaling

betaalmethodes

De deuter Online Shop biedt meerdere betaalopties aan.

  • iDEAL: betaal eenvoudig en snel via je eigen bank met iDEAL. 

  • Bancontact: ben je woonachtig in België? Betaal dan eenvoudig en snel via je eigen bank met Bancontact.

  • Creditcard: betaling via Visa, Maestro of Mastercard is mogelijk op deuter.com. Creditcardgegevens zijn SSL gecodeerd voor maximale veiligheid. Het bedrag van je bestelling wordt gereserveerd op je creditcard en wordt pas in rekening gebracht als de producten verzonden zijn.

  • PayPal: als je voor PayPal als betaalmethode kiest, kun je tijdens het bestelproces bij PayPal inloggen en de betaling bevestigen. Net als bij betaling met een creditcard wordt het bedrag eerst gereserveerd en pas in rekening gebracht als de producten verzonden zijn.

  • Sofort Banking: betaal makkelijk door middel van een overschrijving via je online banksysteem.

  • Giropay: snel een eenvoudig betalen via je eigen internetbankierenomgeving met Giropay.  

Rekening

De factuur wordt alleen per e-mail verzonden met de verzendbevestiging en kan worden bekeken in de klantaccount. Verzending per post is niet mogelijk.

Restitutie

De restitutie van de factuur of het gedeeltelijke bedrag zal plaatsvinden na ontvangst en verificatie van de geretourneerde artikelen. Je ontvangt een e-mail van ons zodra de retourzending is geaccepteerd. Het bedrag wordt dan teruggestort via de oorspronkelijke betalingswijze.

Levering

Verzendkosten

De verzendkosten voor de Benelux bedragen 6,95 EUR en de verzendkosten naar andere EU-landen bedragen 8,95 EUR. Vanaf een orderwaarde van 50.00 EUR is de verzending gratis.

Leveringsmethodes

Momenteel bieden we de mogelijkheid om in heel de Europese Unie met DHL te verschepen.

Levertijd

Om een zo snel mogelijke levering te garanderen, verwerken we de bestellingen gewoonlijk onmiddellijk. Alle bestellingen die vóór 16 uur (ma-vr) zijn ontvangen, worden gewoonlijk op dezelfde dag verzonden. Daarbij geldt een levertijd van 3 werkdagen.
 

Zodra de zending onze logistiek verlaat, ontvang je een verzendbevestiging met de trackingcode van de logistieke partner.

volg je pakket

Met de verzendbevestiging wordt een trackingcode van de logistieke partner geleverd, waarmee je de status van jouw levering volgen.