• Vanaf €50 geen verzendkosten - Gratis retourneren - Levenslange reparatieservice

deuter promise

deuter promise

De wereld is rond. Circulair. En alles is verbonden in één gigantisch circulair systeem. We moeten eerlijk zijn. We willen niets ‘groenwassen’, om ons beter over onszelf te laten voelen. Onze visie is veel groter dan dat. We noemen het “Together for 360° Responsibility”. En het vertegenwoordigt de holistische, allesomvattende aanpak die we hanteren om duurzaam zaken te doen. Het is misschien niet de gemakkelijkste weg. En het is zeker niet de meest directe. Maar we zijn ervan overtuigd dat het uiteindelijk duurzamer zal zijn

En daarom hebben we onszelf vaste doelen gesteld en zorgen we er voortdurend voor dat ze in alle sectoren van ons bedrijf worden gerealiseerd. Ze omvatten alle belangrijke aspecten: het milieu en het klimaat, dierenwelzijn, sociale rechtvaardigheid en sociaal welzijn – en natuurlijk jullie, onze klanten.

de kern van onze duurzaamheidsstrategie ligt in onze verantwoordelijkheid voor mens en planeet.

PLANEeT

De planeet waar we op leven is onze enige bron van voedsel, water, zuurstof en kostbare hulpbronnen. Het biedt ook unieke mooie plaatsen die ons állemaal – niet alleen liefhebbers van buitensporten – voorzien van een fascinerende reeks ecosystemen en omgevingen die ons energie geven en ondersteunen.

mensen

Als merk dragen we verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid jegens onze klanten betekent het aanbieden van duurzame producten van hoge kwaliteit. En verantwoordelijkheid jegens onze werknemers betekent het garanderen van eerlijke arbeidsomstandigheden voor degenen die hard werken om onze producten te maken. En die verantwoordelijkheid reikt verder dan ons bedrijf naar de samenleving waarin we leven.

TOGETHER FOR 360° RESPONSIBILITY

Op basis van deze principes combineert ‘Together for 360° Responsibility’ bestaande inspanningen met kwantificeerbare doelstellingen die we voor 2025 hebben vastgesteld.

DUITSE DUURZAAMHEIDSPRIJS

DUITSE DUURZAAMHEIDSPRIJS

  
DEUTER WINT DE DUITSE DUURZAAMHEIDSPRIJS "GLOBAL CORPORATE PARTNERSHIPS 2022" MET VINA DUKE

In 2021 wonnen we de duurzaamheidsprijs voor wereldwijde bedrijfspartnerschappen met ons Vietnamese partnerbedrijf Vina Duke! In tegenstelling tot de gangbare praktijk om vaak van leverancier te veranderen om economische voordelen te kunnen genereren, vertrouwen wij al 30 jaar op het vertrouwensvolle partnerschap met Vina Duke. Zij produceren wereldwijd al onze rugzakken en tassen en nemen ook een groot deel van onze internationale logistiek voor hun rekening. Met zo'n exclusief partnerschap zijn wij pioniers in de outdoor-industrie en zijn wij uniek in onze soort.

We hebben onze actiegebieden en duurzaamheidsdoelstellingen ontwikkeld op basis van 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de vn.

Code of Conduct

Code of Conduct

De focus van onze acties ligt op mensen – of het nu gaat om werknemers, klanten, zakenpartners of aandeelhouders. Daarom zijn we er voortdurend mee bezig om vandaag te doen wat morgen nog goed zal zijn – en altijd met een evenwicht tussen economie, ecologie en sociale verantwoordelijkheid.

Onze Gedragscode is gebaseerd op dit uitgangspunt en schetst de belangrijkste principes en regels voor al onze activiteiten – transparant, open en bondig.