• Vanaf €50 geen verzendkosten - Gratis retourneren - Levenslange reparatieservice

deuter goes Skyrunner® World Series

deuter goes Skyrunner® World Series

  
Officiële sponsor voor hardloopvesten & rugzakken

We werken al jaren samen met atleten om technische rugzakken voor bergsporters te ontwikkelen, alsook innovatieve en geavanceerde hardloopuitrusting. Met de nieuwe Traick voldoen we aan de behoeften van alle trailrunners. En als officiële partner voor trailrunning vesten en outdoor rugzakken van de Skyrunner® World Series, laten we trailrunners over de hele wereld het comfort, de lichtheid en de bewegingsvrijheid van het deuter running vest ervaren.

Onze samenwerking

De samenwerking met de Skyrunner® World Series is gebaseerd op gedeelde waarden en doelen en zorgt voor een gezamenlijke inzet voor innovatie en duurzaamheid in buitensportproducten. Dit betekent dat deelnemers aan de SWS niet alleen kunnen hardlopen met onze vesten, maar dat we ook waardevolle feedback krijgen, die we weer verwerken in de verdere ontwikkeling van onze producten.

De trails

We ondersteunen de hele 2024-Skyrunner World Series en zijn aanwezig bij acht races in Europa. Blijf op de hoogte van de laatste evenementenkalender en mis nooit meer een race. Of wil je er live bij zijn? Bezoek ons dan persoonlijk bij een van de volgende races:

Onze officiële deuter x SWS Traick modellen